Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler emektar apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

örgüların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan gerçek şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven far bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya estetik kaygıların bir faktör evetğu binalar karınin amelî hale getirir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu manzara denetçi edilmelidir. 

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının sarih olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın kapılarının ve elan birşu denli yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite sağlamlandığını öğrenmek gibi anayasa durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın temellangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içinde hikâye yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gene yalnızca 6 dakikalık kısaca bir sürede kucakın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla yangın kapısı strüktürların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylece örgülardan çıkış imkânsız evet. En elleme seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi evet da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Binalarda mukannen standartlarda durum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page